Co se ztvrdlým perníkem?

21. července 2008 v 16:25 | Evik |  Rady a triky
Radí Renata Ištoková, majitelka cukrárny Mamka:
Leckomu se jistě stalo, že mu koupený nebo i doma upečený perník po čase ztvrdnul na kost. Co potom s ním? "Určitě ho nevyhazujte," radí Renata Ištoková. "Jednoduše ho rozbalte a položte do mísy s ovocem, kde opět zvláční, natáhne vlhkost i ovocnou vůni. Na tuto fintu jsme přišli kdysi úplně náhodou. Bylo nám líto tvrdé perníčky vyhodit, tak jsme je rozvěsili po celém bytě pro ozdobu. A pár se jich ocitlo i v míse s ovocem. Když jsme potom zjistili, jak jsou dobré, málem jsme se o ně poprali…"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama